fbpx

Karin Innings

Karin är certifierad helhetscoach och har specialiserat sig på livsstilsutveckling och förändringar inom stress, kost och träning. Hon hjälper individer, par och grupper med beteendeförändringar och med att hitta vägen framåt mot en varaktig livsstil som genomsyras av hälsa och glädje.

Karin har egen erfarenhet av hur beteendeförändringar kan bli starten på ett nytt liv. För några år sedan led hon av kronisk spänningshuvudvärk med flera migränanfall i månaden. Med hjälp av coachande samtal och förändringar i kost och träning är Karin nu helt fri från sin migrän. Karin kan hjälpa dig att jobba med värderingar om vad som är viktigt i livet och att utifrån det göra prioriteringar och sätta upp långsiktiga mål att sträva mot.

Karin har ett stort intresse för sång, vandring, hälsa och friskvård. Vikten av att äta bra och röra på sig har varit en röd tråd genom hennes liv. Karin har många års erfarenhet av projektledning i mindre och större grupper och har även jobbat ideellt med gruppdynamik och ledarskap inom Scouterna.

Att coacha individer och grupper genom förändring och utveckling är något som Karin brinner för. Hon drivs av sitt engagemang och förståelsen för hur viktigt det är med ett coachande ledarskap och samhörighet i gruppen. Vilken roll hon än tar sig an; ordförande i Scouterna, guideboksförfattare, hälsoinspiratör eller sångare i Rönninge Show Chorus och kvartetten Cocktail, så gör hon det med ett varmt engagemang som berör alla i hennes närhet.

Förutom coachning så kan Karin hjälpa dig med stresshantering, kost- och träningsrådgivning och olika metoder för avslappning och återhämtning tex yoga, meditation och mindfulness. Alla är värda att må bra!

Karin Innings

Karins coachning innebär personlig coachning utifrån dina behov och förutsättningar.
Karin vill hjälpa dig till en bättre hälsa och mer glädje och balans i livet.