fbpx

Våga må bra – helgkurs i Stockholm

En kurs om hur små förändringar i din vardag kan göra stor skillnad i din livsstil.

Många av oss vill ha mer lek och glädje i livet. Att realisera det i verkligheten är inte så lätt. Alla ställs vi inför olika utmaningar som vi behöver kunna hantera. Det kan vara en stressig vardag, ett liv efter skilsmässa eller en tillvaro med fysiska eller psykiska besvär. Diabetes och övervikt är exempel på välfärdssjukdomar som du kan påverka med din livsstil. Efter den här kursen kommer du ha förmåga att se och ta tillvara på de möjligheter som vardagen erbjuder. Och du kommer ha med dig en egen personlig plan för att må bra!

Kursinformation

Tid och plats

Kursen genomförs på Hellasgården i Nacka den 2-3 oktober. 

Vi träffas dagtid 10.00 – 17.00 och kursen sker både inomhus och utomhus.

Priser

Priset för kursen är 2 400 kr (3 000 kr inkl. moms). Kurslitteratur ingår.

Kursdeltagarna tar med egen lunch eller äter lunch på Hellasgården. Vi fixar fika!

Anmälan

Skicka din intresseanmälan till info@wabani.se. Ange namn, adress och telefonnummer. Din plats på kursen är säkrad först när kursavgiften för kursen är betald.

Teori och praktik

Kursinnehåll

Kursens upplägg

Under två härliga dagar kommer vi att ge dig kunskap och övningar för att skapa förståelse för hur knopp och kropp fungerar. Dessa verktyg kommer att bli en del av din vardag och skapa bestående beteendeförändringar som förbättrar ditt liv för alltid. Efter kurshelgen får du verktyg och uppgifter med dig som du arbetar vidare med. Vi ger dig inspiration och stöd i din utveckling. Du kommer erbjudas möjlighet till individuell coachning för att nå dina mål.

Under kursen kommer vi bland annat gå igenom

• Tekniker för coachning och målbilder

• Hur hjärnan fungerar vid stress

• Val av kost som främjar en sund livsstil

• Inspirerande aktiviteter som gynnar ditt välmående

• Positivt tänkande, mindfulness och avslappning

Efter kursens slut kommer du att kunna

• Sätta upp realistiska mål
 
• Coacha och motivera dig själv
 
• Prioritera utifrån fokus på din hälsa
 
• Förstå hur kost och aktiviteter påverkar din hälsa
 
• Förstå och hantera dina beteendemönster

Kurslokal

På Hellasgården i Nacka har vi tillgång till en stor lokal där vi kan hålla corona-avstånd när vi undervisar. En del av kursen kommer vi att bedriva utomhus så håll tummarna för vackert väder!  

Mer än en vanlig kurs

Under kursens gång skapas en härlig gemenskap som utvecklar både dig själv och gruppen. Ledarna och kursdeltagarna kommer att stötta dig under hela kurstiden.

 

Teamet

Våra kursledare

Karin Innings

Karin är certifierad helhetscoach och har specialiserat sig på livsstilsutveckling och förändringar inom stress, kost och träning. Hon hjälper individer, par och grupper med beteendeförändringar och med att hitta vägen framåt mot en varaktig livsstil som genomsyras av hälsa och glädje.

Peter Feldt

Peter är mycket uppskattad och efterfrågad som föreläsare i en mängd olika branscher i ämnen som omvärldsbevakning och hälsa. Peter har arbetat med flertalet organisationer och företag och konstaterar att skillnaden mellan att arbeta med enskilda personer och företag är mycket liten, det är ju fortfarande individer det handlar om.