fbpx

Våga må bra i Hemavan

En kurs om hur små förändringar i din vardag kan göra stor skillnad i din livsstil.

Många av oss vill ha mer lek och glädje i livet. Att realisera det i verkligheten är inte så lätt. Alla ställs vi inför olika utmaningar som vi behöver kunna hantera. Det kan vara en stressig vardag, ett liv efter skilsmässa eller en tillvaro med fysiska eller psykiska besvär. Diabetes och övervikt är exempel på välfärdssjukdomar som du kan påverka med din livsstil. Efter den här kursen kommer du ha förmåga att se och ta tillvara på de möjligheter som vardagen erbjuder. Och du kommer ha med dig en egen personlig plan för att må bra!

Kursinformation

Tid och plats

Kursen genomförs på Hemavans högfjällshotell under helgen 10 – 11 oktober.

Vi träffas dagtid 09.00 – 17.00 och kursen sker både inomhus och utomhus.

Priser

Priset för kursen är 2 400 kr (3 000 kr inkl. moms). Kurslitteratur ingår.

Kostnad för mat, logi och externa aktiviteter tillkommer vid behov. Läs mer om priserna här nedanför.

Anmälan

Skicka din intresseanmälan till info@wabani.se. Ange namn, adress och telefonnummer.

Din plats på kursen är säkrad först när kursavgiften för kursen är betald.

Teori och praktik

Kursinnehåll

Kursens upplägg

Under två härliga dagar kommer vi att ge dig kunskap och övningar för att skapa förståelse för hur knopp och kropp fungerar. Dessa verktyg kommer att bli en del av din vardag och skapa bestående beteendeförändringar som förbättrar ditt liv för alltid. Efter kurshelgen får du verktyg och uppgifter med dig som du arbetar vidare med. Vi ger dig inspiration och stöd i din utveckling. Du kommer erbjudas möjlighet till individuell coachning för att nå dina mål.

Under kursen kommer vi bland annat gå igenom

• Tekniker för coachning och målbilder

• Hur hjärnan fungerar vid stress

• Val av kost som främjar en sund livsstil

• Inspirerande aktiviteter som gynnar ditt välmående

• Positivt tänkande, mindfulness och avslappning

Efter kursens slut kommer du att kunna

• Sätta upp realistiska mål
 
• Coacha och motivera dig själv
 
• Prioritera utifrån fokus på din hälsa
 
• Förstå hur kost och aktiviteter påverkar din hälsa
 
• Förstå och hantera dina beteendemönster

Mat och boende

Som deltagare i Våga må bra har du bra priser på både boende och mat. Varje deltagare ansvarar själv för sin egen bokning och skulle du vilja anlända dagen före kursstart så är det ett utmärkt alternativ för att få en bra start på en fantastisk helg. 

Uppge ”Våga må bra” när du kontaktar hotellet för bokning.

Prisexempel:
Logi 400 kr pp/natt del i dubbelrum
Lunch buffe 150 kr
Middag buffe 200 kr

Läs mer på hotellets hemsida!

Hemavans högfjällshotell

Mer än en vanlig kurs

Naturen i Hemavan är något alldeles speciellt!
Det kommer finnas tid för rekreation och återhämtning som du väljer själv. Vandring i fantastisk fjällnatur, spa på hotellet eller kanske någon av de behandlingar som erbjuds.

Under kursens gång skapas en härlig gemenskap som utvecklar både dig själv och gruppen. Ledarna och kursdeltagarna kommer att stötta dig under hela kurstiden.

 

Teamet

Våra kursledare

Anneli Selberg

Anneli startade massage- och friskvårdsföretaget Kroppsbalans år 2000 i Göteborg. Hon har också arbetat parallellt som gruppträningsinstruktör och personlig tränare 1997-2006 på S.A.T.S i Göteborg. 

Norrbotten kallade hem Anneli igen och 2008 öppnade hon Kroppsbalans på Stationsgatan 46 i Luleå. År 2017 expanderade företaget och anställde medarbetare som gör Kroppsbalans till ett komplett friskvårdscenter med bred kompetens inom holistisk helhetshälsa.

År 2018 utökade Kroppsbalans sina lokaler ytterligare med ambitionen att få fram en rofylld känsla av vår arktiska natur. Vi stormtrivs! Jag tog också fram ett helt nytt koncept The Power of Swedish Lapland – signaturbehandlingar med smakupplevelser och behandlingar inspirerade av sju kraftplatser från Norrbotten.

Kroppsbalans

Karin Innings

Karin är certifierad helhetscoach och har specialiserat sig på livsstilsutveckling och förändringar inom stress, kost och träning. Hon hjälper individer, par och grupper med beteendeförändringar och med att hitta vägen framåt mot en varaktig livsstil som genomsyras av hälsa och glädje.

Peter Feldt

Peter är mycket uppskattad och efterfrågad som föreläsare i en mängd olika branscher i ämnen som omvärldsbevakning och hälsa. Peter har arbetat med flertalet organisationer och företag och konstaterar att skillnaden mellan att arbeta med enskilda personer och företag är mycket liten, det är ju fortfarande individer det handlar om.