fbpx

Kurs & föreläsning

Vi är många som önskar att vi levde mer hälsosamt. Vi vet att vi rör oss för lite och utan tvekan kunde äta bättre, men vi kommer inte riktigt igång med att ändra vår livsstil. Om du också har kommit till insikten att quick fix inte är lösningen och känner att det är dags att ta itu med en långsiktig förändring så ska du boka in dig på någon av våra kurser eller föreläsningar.

Kurser & föreläsningar

Aktuellt

Gratis föreläsning - Ät dig lycklig!

Vår nya föreläsning som sätter fokus på kost och varför du egentligen äter.
Vi kommer prata om hur vår kost påverkar oss både fysiskt och psykiskt. Vilken kost som ger lyckorus i stunden och vilken kost som gör dig lycklig i längden. Äter du för att du är hungrig eller för att du är ensam?
Föreläsningen är online via Teams. Skicka en intresseanmälan till info@wabani.se.
Nya tillfällen kommer i höst.

Kostnadsfri inspirationskväll 7 sept

Sätt din hälsa i fokus och kom och lyssna på oss när vi berättar om hur du kan hitta motivation att må bättre och få mer lek och glädje i livet. Föreläsningen är online. Det blir en härlig och utvecklande kväll om hur små förändringar i din vardag kan göra stor skillnad i din livsstil.
Varmt välkommen den 7 sept kl 19.00.

Anmäl dig genom att mejla till info@wabani.se.   

Boka oss som föreläsare

Vi på Wabani är erfarna föreläsare som gärna kommer till ditt företag och för att inspirera och motivera metarbetarna till att ta ansvar för sin egen hälsa.

Vi vill att alla människor ska känna att de är värda att må bra. Det är därför som våra föreläsningar utgår ifrån hur hjärnan fungerar och vad som krävs för att åstadkomma en varaktig förändring. Vi anpassar såklart föreläsningen så att den passar just era behov.

Kontakta oss så berättar vi mer!