fbpx

Kurs & föreläsning

Vi är många som önskar att vi levde mer hälsosamt. Vi vet att vi rör oss för lite och utan tvekan kunde äta bättre, men vi kommer inte riktigt igång med att ändra vår livsstil. Om du också har kommit till insikten att quick fix inte är lösningen och känner att det är dags att ta itu med en långsiktig förändring så ska du boka in dig på någon av våra kurser eller föreläsningar.

Kurser & föreläsningar

Aktuellt

Våga må bra - kurser online, i Stockholm och i Skåne

Online, helg och veckokurser på flera orter i Sverige.

Vi har alla våra utmaningar. En del kämpar med en stressig vardag medan andra saknar motivation för att träna. Alla behöver vi en plan för att må bra. På våra uppskattade kurser får du du hjälp att skräddarsy en bra start på vägen till en bättre livsstil.

Inspirationskväll

Sätt din hälsa i fokus och kom och lyssna på oss när vi berättar om hur du kan hitta motivation att må bättre och få mer lek och glädje i livet. Träffen är på Södermalm i Stockholm. Du kan också delta online. Det blir en härlig och utvecklande kväll om hur små förändringar i din vardag kan göra stor skillnad i din livsstil.

Anmäl dig genom att mejla till info@wabani.se.   

Motivationsvandring

En walk and talk som ger dig motivation att må bra.
Vi samlas vid Flatenbadet kl 10.00 den 13 mars och vandrar 6 km med två pauser. Max 6 deltagare.

Under den här vandringen vill vi hjälpa dig att hitta din motivation att upprätthålla bra vanor och göra små förändringar i din vardag som har stor betydelse för din hälsa. Det är dags att du prioriterar dig själv nu!

Anmäl dig genom att mejla till info@wabani.se.   

Våga boka!

Fri avbokning fram till veckan före kursstart

Vi har full förståelse för att det kan vara svårt att planera framåt och att det kan kännas avskräckande att boka upp sig under rådande omständigheter. Men vi uppmanar dig att göra tvärtom. I dessa tider behöver vi något spännande och positivt att se fram emot och erbjuder därför fri avbokning fram till veckan före kursstart.

Vi på Wabani arbetar hårt för att anpassa vår verksamhet till den nya verklighet vi lever i. Vi gör allt vi kan för att alla ska känna sig trygga när de utbildar sig hos oss. Dessa åtgärder har Wabani vidtagit för att möta Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19:

  • Gott om utrymme i lektionssalen så att eleverna kan hålla avstånd.
  • Max 14 personer i gruppen.
  • Handsprit finns tillgängligt vid reception, väntrum, elevpentry, personalrum samt i alla undervisningssalar. 
  • Vid minsta symtom såsom ex. snuva, halsont, hosta eller feber får vare sig elever, personal eller externa kunder komma till skolan. Man ska även vara symtomfri minst 2 dagar innan man kommer till skolan.
  • Möjlighet att följa lektionen hemifrån online om du har symptom.

Boka oss som föreläsare

Vi på Wabani är erfarna föreläsare som gärna kommer till ditt företag och för att inspirera och motivera metarbetarna till att ta ansvar för sin egen hälsa.

Vi vill att alla människor ska känna att de är värda att må bra. Det är därför som våra föreläsningar utgår ifrån hur hjärnan fungerar och vad som krävs för att åstadkomma en varaktig förändring. Vi anpassar såklart föreläsningen så att den passar just era behov.

Kontakta oss så berättar vi mer!