fbpx

Kost & träning

Det finns många olika åsikter om hur du ska äta och träna men den stora frågan handlar om vad som passar in i ditt liv. När du gör en förändring i din livsstil, som att ändra din kost eller träning, så är det alltid bra att ta små steg. För risken är att om du ändrar för mycket på en gång så lyckas du inte hålla i dina nya beteenden. Faktum är att det är en av de stora anledningarna till varför misslyckanden sker. Istället för att bygga upp din självkänsla och din fysik skapar du känslor av misslyckande vilket leder fram till skuld och skam, och det är definitivt fel väg att gå.

På sidorna Kost och Träning får du inspiration och motivation till aktiviteter och kost som vi hoppas kan hjälpa dig i vardagen. Tänk på att de flesta behöver lite hjälp med att finna en hållbar väg mot välbefinnande. Vi hjälper dig att hitta bra aktiviteter och kosthållning som passar in i din livsstil.

Kost

Allt du vill veta om kost och dieter.

Träning

Vi reder ut begreppen åt dig och så får du massvis av tips och goda råd.

Receptbanken

Ta del av våra härliga inspirerande recept på frukostar, mellanmål och luncher som får dig att må riktigt bra!

Träningsfilmer

Våra träningsfilmer hittar du på vår Youtubekanal. Välkommen in och följ gärna sidan!

100 % Hälsa

100% Hälsa

Allt du vill veta om motivation, kost och motion. Den här boken används som kursmaterial på vissa coachutbildningar och folkhögskolor.

Beställ gärna boken här!