fbpx

Peter Feldt

Peter Feldt har arbetat med friskvård i hela sitt liv, de senaste 9 åren som generalsekreterare på Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, en av Europas största organisationer inom friskvård.

Peter har verkligen all kunskap om vad som behövs för att må bra men karriär och familj fick länge gå före den egna hälsan vilket ledde till övervikt och huvudvärk. För några år sedan gjorde han en ordentlig omvärdering av vad som faktiskt är viktigt i livet och började ändra på kost och träning. Han konstaterar att förutsättningarna i livet förändras med tiden. Svaren fanns där hela tiden men låg helt enkelt för nära och även den erfarne kan behöva hjälp att komma vidare.
Samma sak gäller hans egna karriärval, förutsättningar förändras med tiden och då behöver man ompröva sin situation.

Peter har arbetat med flertalet organisationer och företag och konstaterar att skillnaden mellan att arbeta med enskilda personer och företag är mycket liten, det är ju fortfarande individer det handlar om. Svaren finns oftast internt men kan vara svårt att sätta fingret på. Då behövs en erfaren person som kan ställa de rätta frågorna för att få verksamheten lönsam.

Peters karriär startade i tonåren i Lomma, utanför Malmö, där han inom simningen utbildade sig till tränare och grundlade känslan och pedagogiken för coachning och ledarskap. Efter flytten till Stockholm och utbildningen till legitimerad kiropraktor har han verkat i många olika roller såsom kiropraktor, kostrådgivare, föreläsare, rektor, projektledare, utvecklingschef, kanslichef, författare och generalsekreterare. Peter är mycket uppskattad och efterfrågad som föreläsare i en mängd olika branscher i ämnen som omvärldsbevakning och hälsa.

Peter Feldt

Kontakta gärna Peter om du har frågor kring VD/ledningsstöd, hälsa, träning, motivation eller coachning.